伊莉討論區

標題: 福山雅治同伊藤英明 鬥曬床戲谷收視 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-4-10 12:01 AM     標題: 福山雅治同伊藤英明 鬥曬床戲谷收視

新一季日劇已經陸續首播,當中以現年47歲嘅福山雅治做咗老襯之後,首次接拍嘅劇集《Love Song》最受注目。呢部富士「月9」重頭劇,講福山演一名失去人生方向嘅音樂人,遇到同樣愛好音樂嘅藤原櫻先搵番自己嘅人生。

作為福山雅治婚後首部作品,收視確實係不容有失,有傳福山會同擁G Cup上圍嘅小泉麻耶有場床戲嚟製造嚇話題,而電視台方面就最新公開咗一條長達約230秒嘅預告,片段開初閃現福山床上,俾女伴摑嘅場面,唔知係咪就係傳說中嘅床戲呢。

至於由伊藤英明、木村佳乃同相武紗季合作嘅另一部富士劇《我的危險妻子》,亦公開咗一條新預告,劇中伊藤英明同「情婦」相武紗季密謀殺死飾演佢太太嘅木村佳乃,預告片就披露伊藤英明同相武紗季有場激烈床戰戲,似乎兩劇都想借床戲谷嚇收視。

心得:床上戲永遠是最吸引人的、最養眼的場面,多多益善啊!

[attach]113849868[/attach][attach]113849869[/attach][attach]113849870[/attach][attach]113849873[/attach][attach]113849874[/attach][attach]113849875[/attach][attach]113849876[/attach][attach]113849878[/attach]

作者: oscar13    時間: 2016-4-10 12:43 AM

有這種演出相信對收視率一定有幫助阿
因為大家都很想看
期待內容喔

作者: zogol    時間: 2016-4-10 05:26 PM

有性感女星加持,收視率應該不錯。
作者: wange88    時間: 2016-4-10 06:16 PM

第一張圖片真誘人.這算是性感內衣嗎.
作者: 灌腸IBM    時間: 2016-4-10 09:40 PM

作者: a5720104    時間: 2016-4-11 12:31 AM

雖然可以理解他們為戲劇收視拼了
但畢竟都是有老婆的人
祝福他們可別拍得太過火
把老婆大人給惹怒
作者: spring12215    時間: 2016-4-13 12:17 PM

作者: lawlawl4d    時間: 2016-4-13 01:24 PM

作者: qqband    時間: 2016-4-13 02:24 PM

女主角也太性感了吧!真是霸氣
作者: kururu88    時間: 2016-4-15 08:37 PM

可惡,這件內衣哪裡買的!!
但可惜床戲沒穿這件

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://m.eyny.com/) Powered by Discuz!